Verslagen bezoek Vlietland in Voorschoten

Den Haag

Aya schrijft:
In augustus zijn we naar de Vlietlanden geweest. We moesten ons eerst omkleden. We gingen waterfietsen. Het was in het begin best moeilijk om vooruit te komen. Maar uiteindelijk lukte het goed. De zon scheen fel en het was erg gezellig. Na het waterfietsen gingen we bij het gras nog lekker lachen en zwemmen. Het was een leuke dag!

Fatima schrijft:
Het was lekker weer. We gingen daarom naar de Vlietlanden. We mochten één uur waterfietsen. We gingen toen helemaal naar de andere kant van het strandje. Toen de tijd over was, gingen we wat eten bij de schaduw onder een boom. Na het eten mochten we gaan zwemmen. Dat was erg leuk, grappig en gezellig. Toen gingen we ons aankleden en weer naar school.

Fardowsa schrijft:
We gingen naar de Vlietlanden. Ik had er ontzettend veel zin in. We gingen daar op de fiets heen. Als eerste gingen we waterfietsen en je mocht ook zwemmen. Na een uur gingen we naar het strandje. Daar gingen we lekker chillen. De meisjes gingen wedstrijdjes en spelletjes doen. Daarna moesten we ons omkleden en weer met de fiets naar school.

Amira schrijft:
Hallo, ik ben Amira. Ik ben met mijn klas naar de Vlietlanden geweest. De juffen hadden daar 4 waterfietsen gehuurd. Je mocht maximaal met z’n vijven op 1 waterfiets. Het was superleuk! Om een uur of 12 gingen we naar een strandje toe om te lunchen. Als je klaar was mocht je ook zwemmen. De meisjes gingen een watergevecht doen. Dat was supergrappig! Om 1 uur fietsten we weer terug naar school. Het was een superleuke en gezellige dag!

Ibtissam schrijft:
In augustus zijn we met de Kopklas naar de Vlietlanden gegaan. We gingen op de fiets. Daar mochten we waterfietsen en zwemmen. Daarna zijn we bij een strandje gaan lunchen. We hebben ook veel leuke spelletjes gedaan. Tijdens het waterfietsen hebben we een spelletje gedaan wie het snelste was. Aan het eind hebben we een watergevecht gehouden. Daarna gingen we weer naar school. Het was supergezellig.

> terug naar verslagen