Verslagen bezoek Archeon

archeon

Abdullaziz schrijft:
Op 30 augustus zijn we naar het Archeon gegaan. Om 10 uur moesten we bij de ingang zijn. Er stond een man in vreemde kleren. Hij was onze begeleider door de Prehistorie. Hij ging met ons naar een hunebed. Hij heeft ons ook geleerd hoe we een vuurtje konden maken. We hebben ook in boerderijen gekeken, waar de mensen toen leefden. ’s Middags gingen we naar de Middeleeuwen. Een vrouw vertelden ons van alles. We mochten ook boogschieten. Om half 4 gingen we weer naar huis.

Zişan schrijft:
Op 30 augustus gingen we naar het Archeon. Er waren daar allemaal ridders en ook jagers uit de Steentijd. Een man uit de Prehistorie leidde ons rond. We mochten allerlei dierenhuiden voelen, waar de mensen uit die tijd gebruik van maakten. We hebben ook een echt hunebed gezien. ’s Middags mochten we ook met pijl en boog schieten. Dat was heel erg leuk. We hebben ook armbandjes van vilt gemaakt. Het leukste vond ik dat we naar een riddergevecht mochten kijken. Het was een hele gezellige dag.

Nihal schrijft:
Hallo, ik ben Nihal. Mijn klas en ik gingen op 30 augustus naar het Archeon. We verzamelden op school. We gingen in groepjes in de verschillende auto’s . Rond 10 uur waren we bij het Archeon aangekomen. Onze klas kreeg een rondleiding van een man uit de Prehistorie. De man liet ons zien hoe ze in die tijd gingen vissen en hoe ze in die tijd grote stenen verplaatsten om een hunebed te bouwen. In de middag kregen we een rondleiding van een vrouw uit de Middeleeuwen. De vrouw vertelde veel over die tijd en ze liet ons zien hoe je een armbandje kon maken. We gingen ook langs bij een huis van de dokter in die tijd.

Karam schrijft:
We zijn naar het Archeon geweest. We kregen een rondleiding van een man uit de Prehistorie. ’s Middags kregen we een rondleiding door een vrouw uit de Middeleeuwen. We mochten kaarsen van honingraat maken. Ook hebben we een armbandje van wol gemaakt. Aan het einde van de dag was er een gladiatorengevecht. Toen was het 15.00 uur en mochten we naar huis.

> terug naar verslagen