Verslagen sportdag 28 november 2010

sportdag

Mohammed schrijft:
De sportdag was een leuke, gezellige dag. We begonnen om kwart over acht met trefbal. Na een paar rondes werden we kampioen. Daarna gingen we verder in kleine groepjes. Mijn groepje moest lang wachten voor we aan de beurt waren; het duurde wel een half uur. Toen was er een fout gemaakt. We moesten op twee velden tegelijk zijn. Na de grote pauze hebben we veel gespeeld en vaak gewonnen. Tenslotte kwamen we aan bij het laatste onderdeel: touwtrekken. We wonnen bijna iedere wedstrijd en werden kampioen. Daarna gingen we met z’n allen nog op de foto en daarna naar huis.

Anouar schrijft:
Het was op donderdag 28 november dat we een sportdag hadden. We moesten om 8.15 uur aanwezig zijn in de aula. We gingen naar de kleedkamers om ons te verkleden. We kregen een leider van Havo 4. We begonnen met trefbal met de hele klas. Daarna gingen we met eigen groepjes. We begonnen het toernooi. De ene groep begon met basketbal, een andere met ringbal en een met korfbal. Op het laatst gingen we met de hele klas touwtrekken. Toen was het toernooi afgelopen. Bij elk onderdeel was er een winnaar. De Kopklas had gewonnen met trefbal! Bij de afsluiting gingen de Havoleerlingen tegen alle brugklassers touwtrekken. We gingen naar de kleedkamers om ons aan te kleden en toen mochten we naar huis.

Hajaar schrijft:
De sportdag was een leuke sportieve dag. Het was voor alle brugklassers bedoeld en niet te vergeten de Kopklas! Wij waren met trefbal op de eerste plek. Dat hadden we met de hele groep gespeeld. Daarna moesten we in kleine groepjes van 4 of 5 kinderen. Ook had elk team een coach. Die coach kwam uit de bovenbouw. Er werd ook muziek gedraaid door meneer Bosman. Ik vond de sportdag erg leuk, want het was een dagje sporten en niks schrijven of lezen. De kinderen uit de andere klassen vond ik erg aardig. De andere kinderen uit mijn klas zag ik niet zo vaak, alleen bij de gezamenlijke onderdelen. We hebben veel andere kinderen leren kennen. Als laatst gingen we touwtje trekken. Dat hadden we ook gewonnen. We mochten ook op de foto. Het leukste vond ik trefbal. Het grappigst was dat alle brugklassers gingen touwtje trekken tegen alle coaches. Toen was het touw gebroken. Iedereen viel in één keer op de grond. Van deze sportdag heb ik veel geleerd zoals nieuwe spellen en andere kinderen. Ik hoop dat ik volgend jaar op de sportdag van 2011 ook aanwezig zal zijn.

Mohamed schrijft:
Hoi ik ben Mohamed uit de Kopklas. We hadden 28 november sportdag. Dat was ontzettend leuk. Dat was de leukste, mooiste sportdag die ik heb meegemaakt. Het was erg gezellig en leuk, want je kon met je vrienden praten en spelen. We hadden veel onderdelen zoals: korfbal, trefbal, ringbal en basketbal. Er was zelfs muziek voor de gezelligheid. Veel kinderen vonden de sportdag erg leuk, omdat na al dat huiswerk en proefwerken het heerlijk is om lekker een dagje te sporten met je klasgenoten. Ik leerde ook veel mensen kennen. Van de winnaars van trefbal, korfbal, ringbal en touwtrekken maakten ze een foto. Nu hangen de foto’s in de hal van de school. Er komen nog veel meer sportdagen. Daar verheug ik me erg op. Het zou echt toppie zijn als we binnenkort weer een sportdag kregen.

> terug naar verslagen